/* Speciaal voor bedrijven */

Trek .NET developers aan.
Makkelijk, snel en voordelig

Employer branding
Een unieke mogelijkheid om jullie bedrijf te profileren op een .NET specifiek platform. Hiermee kunnen .NET developers jullie bedrijf makkelijk vinden en leren kennen.
100% focus op .NET
Het platform is geheel gebouwd rondom de behoefte van slechts één doelgroep: .NET developers. Daarmee is onze marketing ook toegespitst op het bereiken van deze specifieke groep.
Geen recruiters
Bij ons hoef je niet bang te zijn dat jouw vacature of bedrijf ondergesneeuwd raakt door een onophoudelijke stroom van vacatures door recruitmentbureaus. Die zijn er namelijk niet.
Voordelig
Voorlopig zijn alle diensten gratis. In de toekomst vragen we slechts €239,- per jaar voor een uitgebreid bedrijfsprofiel en €149,- of €199,- per maand voor een vacature. Zie ook onze tarieven.
Heb je al een account? Log in

Account
Ik ben een *
Wachtwoord moet bestaan uit minimaal 8 karakters:
Hoofdletter / Kleine letter / Nummer / Speciaal teken


Employer branding

Jobboards bieden amper de mogelijkheid te investeren in jullie bekendheid als werkgever. Het logische gevolg; veelal ad hoc recruitment. Als enige in Nederland bieden we werkgevers nu de mogelijkheid zich permanent te profileren op een .NET specifiek platform. .NET developer kunnen daarmee zonder verplichting jullie bedrijf leren kennen en gaan volgen.

100% focus op .NET

Dit platform is volledig gericht op .NET developers. Ons doel is om daarmee één plek te creëren waar zowel bedrijven als developers die met .NET werken elkaar kunnen vinden.

Geen recruiters

Bij ons mogen recruitmentbureaus geen vacatures plaatsen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor oneerlijke concurrentie door een onophoudelijke stroom van vacatures door recruiters.

Voordelig

Zolang we in de beta fase zitten zijn alle diensten gratis. Verder zal ieder bedrijf dat met .NET werkt ook gratis vermeld blijven. Na de beta fase vragen we €239,- per jaar voor een plus account en €149,- of €199,- per maand voor een vacature (afhankelijk van wel of geen plus account).