Registerview
/* Speciaal voor bedrijven */

Trek .NET developers aan.
Zoals developers het willen.

De nummer 1 in .NET
We zijn de nummer 1 vacaturesite in Nederland voor .NET developers. De reden? Het platform is geheel gebouwd rondom de behoefte van deze ene doelgroep.
Employer branding
Wij bieden de unieke mogelijkheid om jullie bedrijf te profileren op een .NET specifiek platform. Hiermee kunnen .NET developers jullie bedrijf makkelijk vinden en leren kennen.
Geen recruiters
Bij ons hoef je niet bang te zijn dat jouw vacature of bedrijf ondergesneeuwd raakt door een onophoudelijke stroom van vacatures door recruitmentbureaus. Die zijn er namelijk niet.
Heb je al een account? Log in

Account aanmaken
Ik ben een *
Wachtwoord moet bestaan uit minimaal 8 karakters:
Hoofdletter / Kleine letter / Nummer / Speciaal teken

Employer branding

Jobboards bieden amper de mogelijkheid te investeren in jullie bekendheid als werkgever. Het logische gevolg; veelal ad hoc recruitment. Als enige in Nederland bieden we werkgevers nu de mogelijkheid zich permanent te profileren op een .NET specifiek platform. .NET developer kunnen daarmee zonder verplichting jullie bedrijf leren kennen en gaan volgen.

100% focus op .NET

Dit platform is volledig gericht op .NET developers. Ons doel is om daarmee één plek te creëren waar zowel bedrijven als developers die met .NET werken elkaar kunnen vinden.

Geen recruiters

Bij ons mogen recruitmentbureaus geen vacatures plaatsen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor oneerlijke concurrentie door een onophoudelijke stroom van vacatures door recruiters.

Voordelig

Zolang we in de beta fase zitten zijn alle diensten gratis. Verder zal ieder bedrijf dat met .NET werkt ook gratis vermeld blijven. Na de beta fase vragen we €239,- per jaar voor een plus account en €149,- of €199,- per maand voor een vacature (afhankelijk van wel of geen plus account).