/* Geen recruiters */

Gewoon van werkgever tot developer

Het is ons doel om het voor .NET developers zo eenvoudig mogelijk te maken zélf een nieuwe werkgever te vinden. Zonder recruiters.

Voor veel developers is het vinden van een nieuwe baan een proces vol ergernis. Niet weten waar je moet zoeken, vervelende recruiters en niet relevante en vooral vage vacatures.

Werken met .NET is een recruiter-vrij platform dat zich 100% richt op .NET, waar je bijna alle bedrijven kunt vinden die met .NET werken en vacatures die antwoord geven op relevante vragen. Dit stelt developers in staat om makkelijk en snel zélf hun nieuwe baan te vinden.

Heb je al een account? Log in

Account aanmaken
Ik ben een *
Wachtwoord moet bestaan uit minimaal 8 karakters:
Hoofdletter / Kleine letter / Nummer / Speciaal teken

Het doel van dit platform is om het voor .NET developers zo eenvoudig mogelijk te maken om zelf een nieuwe werkgever te vinden.

Dit willen we bereiken door alle bedrijven die met .NET werken gewoonweg gratis online inzichtelijk te maken. Hierdoor kun je makkelijk en snel een overzicht krijgen van de bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt. Vervolgens kun je eventueel doorklikken naar hun website om een beter beeld te krijgen van het bedrijf en te zien of ze vacatures hebben waarop je zou kunnen solliciteren.

Daarnaast willen we in de volgende versie van Werken met .NET (zie Roadmap) bedrijven de mogelijkheid bieden om ook direct hun .NET vacatures op dit platform te plaatsen. En omdat we geen recruitmentbureaus toelaten zorgen we tevens voor dat alle vacatures die hier staan van de werkgevers zelfs zijn.